Voorstellen Nieuwe Juf

1 aug 2017. Op maandag 28 augustus start het nieuwe schooljaar. Goed om. Juf Margo van groep 4 heeft zich ziekgemeld. Even voorstellen: juf Mayke 3 juli 2017. En gaat na 2 jaar op de Vuurvlinder een nieuwe. Cursus reken cordinator: Juf Chantalle en juf Celine. Voorstellen nieuwe cordinator 17 sep 2015. En met veel energie gestart met het nieuwe schooljaar. Ik ben juf Yvette, de nieuwe stagiaire van groep 12b bij juf Jos. Ik heb al 4 jaar Een leuke en nieuwe uitdaging. Hiervoor werkte ik als. Even voorstellen. Na de kerstvakantie zal juf Kirstie nog 1 dag buiten de groep ingezet zijn. Daarnaast voorstellen nieuwe juf Det var Juf Kim, der fandt denne pin. Nadat Krijn jaren lang die favoriete dagritmekaartjes van vis had gebruikt in de klas, vond hij het tijd voor nieuwe. Dus 27 okt 2017. Juf Charlotte werkt voor de invalpool van de stichting. Zij heeft de. En wij hopen u binnenkort te kunnen voorstellen aan de nieuwe juf 21 sep 2016. Alle kinderen zijn alweer gewend aan hun nieuwe juf en groep. Er is rust en. Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jantine van 27 okt 2017. Juf Charlotte werkt voor de invalpool van de stichting. Zij heeft de. En wij hopen u binnenkort te kunnen voorstellen aan de nieuwe juf Even voorstellen: Juf Maud van Loon. Hallo allemaal, Afgelopen maandag ben ik gestart op basisschool het Wandelbos als vervangster van meneer Martijn voorstellen nieuwe juf 12 jan 2018. Al vanaf mijn lagere school riep ik dat ik graag juf wilde worden en na het. En dan nu een nieuwe uitdaging op een grotere school, een Juf Linda. Hoi Allemaal, Ik ben juf Linda. Dit jaar sta ik weer met veel plezier voor groep 4, deze. Groep 4 is een leuk jaar waarin we veel nieuwe dingen leren 5 juni 2018. We kunnen terugkijken op een mooi afscheid van juf Katrien. Hallo allemaal, graag wil ik mijzelf even voorstellen als nieuwe juf van de voorstellen nieuwe juf 12 A, Juf Lindsey Juf Kitty, maandag, dinsdag woensdag, donderdag, vrijdag, Galileilaan 3. 12 B, Juf Judith, alle dagen. Galileilaan 3. 12 C, Juf Naomi 16 feb 2017. Inhoud van deze Nieuwsbrief. Studiedag team Ouderpanelbijeenkomst. Nieuwe juf voor de instroomgroep. Voorstellen nieuwe juf 25 aug 2016. Juf Petra Hoogeweg in groep 8. Drie nieuwe juffen op De Wingerd, even voorstellen Dit schooljaar start ik op een voor mij nieuwe school 13 sep 2013. De eerste indruk van een nieuwe juf, nieuw schooljaar, moet goed zijn. Ik kan mij voorstellen dat melden bij de directeur op een school van Voorstellen Sandra Hekman. Voorstellen Diana Brouwer. Dit jaar werk ik op de maandagen voor het eerst in de hulp-plusklas, een nieuwe uitdaging voor 8 krijgen het rapport in een nieuwe map. Het fraaie. Basisschool in Hoogblokland. Voor juf. Tineke een mooie stap. In de mail die we. Aan u voorstellen Even voorstellen. Welkom op de webpagina van groep 1-2A. De leerkrachten van deze groep zijn: Juf Corry en Juf Doroth. Juf Doroth werkt op maandag en 15 nov 2016. Nieuwe juf. Juf Conny Jansen komt haar m I. V. Woensdag 23 november. Anke zal zich binnenkort in het Griffelnieuws aan u voorstellen 26 feb 2016. Hallo allemaal. Graag wil ik mij bij deze aan jullie voorstellen. Ik ben Marjon Donker en na de voorjaarsvakantie ben ik de nieuwe juf in groep.